Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Kristóf Miklós vagyok. A Kvadromatika a Tudomány, a Művészet, a Vallás és a Mágia szintézise. Feladata, hogy kibékítse a tudományt, a vallást és az ezotériát, közös nevezőre hozza, hogy együtt, megsokszorozott erővel dolgozhassunk egy jobb, szebb világért, mely környezetkímélő, ember- és élőlénybarát, szeretetteli, örömmel teljes. A Kvadromatika szíve a matematika. Ezt is élővé, emberközelivé kell tenni. A matematika az Örökkévalóság tudománya. Arra való, hogy lehívjuk az Égi Internetről azokat a csodálatos új találmányokat,

 

 
 

 

 

amelyek szebbé teszik életünket, és lakhatóbbá a bolygónkat. A Felragyogó Igazság Gyémánt Szívfénye újraformál mindent, és a helyére teszi a dolgokat. A Kvadromatika legfőbb tanítása a szeretet, a részvét, a könyörület, az odafordulás minden élőhöz, a kegyelem és a megváltás. Minden vallás ezt tanítja, csak más formában, más nyelven. Most van a Vízöntőkor nyitánya. Ez az a kor, melyben minden eddigit összegezni kell. A titkok feltárulnak, az elmék felszabadulnak.

Párbeszédet kell kezdeni a vallások vezetőivel, a tudósokkal, a művészekkel és az ezoterikusokkal, egy hatalmas összefogásra van szükség, ahol ez a 4 alapszféra kibékül egymással és a Nagy Közös Ügyért munkálkodik. Fel kell végre ismerni, hogy minden és mindenki egy, a különbözés csak látszat. Az egység a szeretet, a szeretet pedig kommunikáció és odafordulás. Most vagyunk a Spirituális felemelkedés küszöbén. Hamarosan egy soha nem látott mértékű fordulat következik be, az Emberiség egy magasabb szintre lép. Ehhez a munkához hívok meg szeretettel mindenkit, akiben él a Láng, a világ iránti szeretet lángja!